خانه / دسته‌بندی نشده / تولید انواع لپه غذا

تولید انواع لپه غذا

در طبخ بسیاری از غذا های ایرانی از لپه استفاده می شود که به جهت تولید آن نخود های ریز راهی کارخانه های لپه سازی شده و محصول فرآوری شده برای فروش در بازار عرضه می شود.
در دستور پخت انواع آش و خورشت از لپه استفاده می شود که برای خریداران کیفیت آن دارای اهمیت بسیاری است.
طعم قیمه به عنوان یک غذای خوشمزه ایرانی، تا حدود زیادی به لپه استفاده شده در آن بستگی دارد.
کیفیت لپه تولید شده رابطه ای مستقیم با نوع نخود به کار رفته در تولید آن دارد از این رو بسیاری از کارخانه ها به دنبال نخود لپه باکیفیت ایرانی و خارجی هستند.

جهت خريد و فروش اين محصول ميتوانيد با ما در ارتباط باشيد:
مدیر فروش: مرضیه صیفی
شماره همراه: 09184687293
کانال تلگرام: aradhobobat@
پست الکترونيکي: aradhobobat@gmail.com
آدرس سایت: www.aradhobobat.com

مطلب پیشنهادی

صادرات نخود در سایزهای مختلف

با توجه به درجه مرغوبیت نخود ایران، صادرات آن در سایزهای مختلف صورت می گیرد و از این طریق در اقتصاد ملی تاثیر مثبتی خواهد داشت.

دیدگاهتان را بنویسید

کانال تلگرام