خانه / دسته‌بندی نشده / خواص و مضرات انواع لپه در طب سنتی

خواص و مضرات انواع لپه در طب سنتی

آیا با انواع خواص لپه آشنا هستید؟ در طب سنتی در مورد مضرات لپه هم مواردی نام برده شده است و یا این که بیشتر خاصیت دارند؟ اصلاً چگونه لپه تولید می شود؟
شاید شما هم این نقل قول را از قدیمی ها شنیده باشید که می گویند، تنها گل بی خوار خدا است. این یعنی این که هر چیزی که در این جهان وجود دارد، قطعاً علاوه بر مزیت ها و خواص دارای مضرات هم هست. برای همین نمی توان نظر قطعی داد که برخی از کالاها حتی محصولات غذایی طبیعی مثل انواع حبوبات تنها دارای خاصیت هستند و ضرری برای مصرف کننده ایجاد نمی کنند. به هر حال به ندرت مشکلاتی وجود دارد.
خب خواص این نوع از حبوبات، یعنی لپه هایی که زرد و سبز هستند و با نام هایی چون نخود لپه و یا لپه باقلا هم از آن ها نام برده می شود چیست؟ در ادامه خواص مصرف لپه را بررسی خواهیم نمود.

انواع لپه

فواید خوردن لپه برای انسان

خب قاعدتاً مصرف با میزان متعادل می تواند مفید باشد و داشتن زیاده روز و افراط و تفریط در هر کاری زیان بار خواهد بود. با این مقدمه به سراغ فواید خوردن لپه می رویم.

  • خاصیت اول در مورد کالری و انرژیِ لپه ها است. وقتی شما یک لیوان لپه را می پزید، کالری که به رگ های شما می دهد ۲۳۱ است و میزان پروتئین آن هم ۱۶ گرم است که نشان می دهد خیلی راحت هر واحد از لپه می تواند جای گوشت را برای تأمین پروتئین بگیرد.
  • دومین خاصیت در مورد اکثر حبوبات این است که دارای ویتامین های گروه B مانند B1 و B6 هست و تنها عیب این گروه از ویتامین ها این است که اگر زیاد حرارت ببینند، از بین می روند و اثر خود را از دست می دهند. برای همین مولفه زودپز بودن در مورد انواع حبوبات به ویژه لپه ها مورد توجه می باشد.
  • خاصیت سوم لپه برای شمایی است که بنا بر دلایلی مثل حساسیت و یا عدم علاقه برای لبنیات از آن ها استفاده نمی کنید، بسیار مفید است.چون کلسیم فراوانی دارد.
  • خواص لپه حتی شامل مبارزه با یبوست هم به دلیل داشتن فیبر می باشد.
  • ولی در مورد مضرات لپه باید متذکر شویم که مانند سایر حبوبات می تواند ایجاد نفخ کند که البته کارشناسان معتقد هستند که چون حین تولید لپه، پوستش گرفته می شود، نفخ کمتری نسبت به نخود یا لوبیا دارد.

لپه چگونه تولید می شود

در آذرشهر حدود ۵۰۰ هزار تن لپه تولید می شود که هیچ ماده شیمیایی و غیر طبیعی در تولید آن استفاده نمی شود. تنها کاری که در کارخانه های لپه سازی انجام می شود، نصف کردن، شستن و خشک کردن نخود های ریز و با اندازه ۳ و ۴ است که از این عملیات لپه حاصل می شود و جالب تر آن که اصلاً ماده ای برای رنگ زرد آن به آن اضافه نمی شود و کاملاً طبیعی و به اصطلاح امروزی ها ارگانیک تولید می گردد.

خواص لپه
جهت خريد و فروش اين محصول ميتوانيد با ما در ارتباط باشيد:
مدیر فروش: مرضیه صیفی
شماره همراه: 09184687293
کانال تلگرام: aradhobobat@
پست الکترونيکي: aradhobobat@gmail.com
آدرس سایت: www.aradhobobat.com

مطلب پیشنهادی

صادرات نخود در سایزهای مختلف

با توجه به درجه مرغوبیت نخود ایران، صادرات آن در سایزهای مختلف صورت می گیرد و از این طریق در اقتصاد ملی تاثیر مثبتی خواهد داشت.

دیدگاهتان را بنویسید

کانال تلگرام