خانه / دسته‌بندی نشده / قیمت لپه و انواع نمونه های مختلف آن کدامند؟

قیمت لپه و انواع نمونه های مختلف آن کدامند؟

لپه یکی از نمونه های حبوبات است که در انواع مختلف و گوناگونی تولید و عرضه می گردد. انواع مختلف این محصول را در این مطلب بررسی نموده ایم.
حبوبات از مواد غذایی اصلی در میان ما انسان ها است. زیرا این محصولات سرشار از مواد مغذی مورد نیاز ما هستند. یکی از حبوبات که مورد استفاده قرار می گیرد، لپه نام دارد. لپه محصولی است که از نخود به دست می آید. نخود استفاده شده در لپه نمونه های خاصی از نخود هستند که در کشورهای مختلفی تولید می شوند.
لپه موجود در بازار ایران، توسط کارخانه های آذرشهر تولید می شود. لپه اغلب با نام های لپه ایرانی، اتیوپی، تانزانیا و استرالیا در بازار ایران عرضه می شود. بدون شک لپه ایرانی از کیفیت بسیار مناسب تری به نسبت سایر لپه ها برخوردار است.
این محصول می تواند به صورت درهم و یا به حال خود در بازار عرضه گردد و یا به عنوان لپه سورت شده که کیفیت مناسب تری به نسبت نمونه قبل دارد توزیع شود.

لپه چیست

بهترین نوع لپه چه مشخصاتی دارد؟

آیا می دانید که لپه دارای چه مشخصاتی است؟ اصلاً اینکه در بالا اشاره شد نخود در لپه استفاده شده است، یعنی چه؟ بهترین لپه در بازار حبوبات ایران چه وضعتی از نظر عرضه و تقاضا دارد؟
شاید ما گیاه شناسی انواع حبوبات مانند نخود و لوبیا را داشته باشیم. اما لپه از گیاه خاصی مستقیماً به دست نمی آید. در واقع باید یکسری از کارها در کارخانه بر روی نخود انجام می شود که لپه قیمه تولید می شود. نخود از وسط با فشار مکانیکی به دو نیم تقسیم شده و چون پیش از آن سورت و شسته شده باید در آفتاب خشک گردد. همین جا مشخص است که بهترین نوع لپه از بهترین نوع نخود تولید می شود. بهترین لپه باید رنگ زیبای طلایی داشته و زودپز باشد تا هم غذای خوش طعمی به شما بدهد و هم این که خواصش در حین پخت حفظ گردد.

مروری بر خواص لپه

اما انواع لپه از هر رقمی که باشد، دارای خواص مشخصی می باشد که داشتن این خواص می تواند کمک کند تا نه تنها خورش قیمه که انواع دیگر غذاها را هم با آن مایل به پخت باشید. مضافاً این که لپه های موجود در بازار از هر نوعی از نخود ها باشد دارای خواص ثابتی است. تنها اختلاف در نوع نخود قیمت تمام شده، مزه و البته شاید رنگ و ظاهر باشد.
لپه از نظر خواص دارای مقدار زیادی کالری است که به راحتی با مصرف آن در روز می توانید انرژی قابل ملاحظه ای از ۲۳۱ کالری اش بدست آورید. یکی از دلایلی که لپه باید حتماً زودپز باشد، این است که دارای ویتامین هایی از گروه b، مانند b1 و b6 می باشد که کمک می کند تا پروتئین و چربی در بدن جذب شود، و در عین حال اگر بنا بر دلایلی حالت تهوع دارید این نوع از ویتامین ها مانع از ایجاد مشکل در شما خواهند شد. ویتامین b6 همچنین تنش های عضلانی، درد و آسیب در عضلات را به سرعت بهبود داده و حتی با میگرن مبارزه می کند. به هر حال چون کمی با حرارت مشکل دارد و درجه و مدت زمان زیاد گرما دادن، آن را از بین می برد،باید اگر در لپه هست، لپه زودپز باشد.

انواع لپه
جهت خريد و فروش اين محصول ميتوانيد با ما در ارتباط باشيد:
مدیر فروش: مرضیه صیفی
شماره همراه: 09184687293
کانال تلگرام: aradhobobat@
پست الکترونيکي: aradhobobat@gmail.com
آدرس سایت: www.aradhobobat.com

مطلب پیشنهادی

صادرات نخود در سایزهای مختلف

با توجه به درجه مرغوبیت نخود ایران، صادرات آن در سایزهای مختلف صورت می گیرد و از این طریق در اقتصاد ملی تاثیر مثبتی خواهد داشت.

دیدگاهتان را بنویسید

کانال تلگرام